SpecificatiesHuren in HarderwijkFoto'sWinkelsPlaats en ligging Inschrijven

Huurappartementen in Harderwijk

Wil je wonen in een comfortabel huurappartement in Harderwijk, op loopafstand van het historische centrum en de haven? Welkom in Wij Havenspoor. Een nieuwwooncomplex met 63 nieuwe huurappartementen. De bouw is in volle gang, de oplevering is gepland in februari 2020. Het wooncomplex krijgt een gemeenschappelijke ruimte, waar je andere huurders kunt ontmoeten. Een huurmeester let erop dat iedereen kan wonen in een nette, veilige omgeving.

Heb je wel oren naar zo’n huurappartement in Harderwijk? 

Registreer je vandaag nog als geïnteresseerde. We houden je dan met nieuwsbrieven op de hoogte van het project.

Specificaties

4
Aantal woonlagen
72 m2
Woonoppervlakte
63
Aantal appartementen
Lopen: 28 min.
Fietsen: 9 min.
Lopen: 4 min.
Fietsen: 2 min.
Lopen: 16 min.
Fietsen: 5 min.

Wij Havenspoor

Appartementen met 3 slaapkamers en balkon

Elk appartement heeft een totaal woonoppervlak van 72 m² inclusief 3 slaapkamers (variërend van 6 m² tot ruim 10 m²). Bij mooi weer zit je heerlijk op je eigen balkon (ca.7 m²) met uitzicht op het ervoor gelegen park. De woonkamer en het balkon van elk appartement liggen ideaal op het zuidwesten; lekker veel zon dus! In de kelder heb je een eigen berging. Hier kan je ook je fiets stallen. 

De auto parkeer je op één van de parkeerplaatsen voor het pand. Het pand wordt uitgerust met bijna 350 zonnepanelen. Dat scheelt jou als huurder energiekosten.

Schrijf je in

Winkels om de hoek

De meest noodzakelijke winkels zitten letterlijk bij je om de hoek. Achter de appartementen komt namelijk een winkelcomplex, met ruimte voor onder meer een bouwmarkt en twee (!) supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Dit winkelcomplex wordt voornamelijk gebouwd in 2019 en 2020.

 

Huurappartementen in historisch Harderwijk

Harderwijk is een prachtige historische Hanzestad met een gezellige binnenstad aan het Veluwemeer. Het centrum heeft een goed en gevarieerd winkelaanbod, tal van gezellige cafés en vele uitstekende restaurants, waaronder twee sterrenrestaurants. ’s Zomers is het heerlijk ontspannen op één van de vele terrasjes. Ontdek ook de prachtige boulevard en de nieuwe havens. De omgeving van Harderwijk kenmerkt zich door water en bos. Er is dus veel te beleven voor zowel actieve outdoorsporters als natuurgenieters.

Interesse? Registreer je vandaag nog!

Heb je interesse in een huurappartement in Wij Havenspoor in Harderwijk? Schrijf je vandaag nog in als belangstellende via onderstaand formulier. Via nieuwsbrieven houden we je verder op de hoogte van het project en het selectieproces. Naar verwachting start de inschrijving rond oktober 2019. De eerste huurders kunnen er vervolgens rond 1 maart 2020 (onder voorbehoud) in.

Verstuur